Wiskundekompetisie 2019: Hoërskool wenners

Hier is die land se syferslimkoppe!

Meer as 4 000 leerders het vanjaar vir die grootste nasionale aanlyn wiskundekompetisie in Afrikaans vir hoërskoolleerlinge, ingeskryf.  Netwerk24, in samewerking met Die Burger, Beeld en Volksblad asook Cum Laude Media het die kompetisie ook vanjaar na laerskole uitgebrei. Hierdie naweek het die Top20-provinsiale finaliste in beide die hoërskool- en laerskoolgroepe om meer as R150 000 in prysgeld meegeding!

Baie geluk aan die volgende Hoërskool wenners!

Nasionale plekke: Hoërskool (Top 10)
1. Adri Wessels Curro Durbanville
2. Emil Van Der Walt Jan Van Riebeeck Hoërskool
3. Danielle Kleyn Parel Vallei High School
4. Jean Weight Curro Hermanus
5. Annekin Meyburgh Bellville Hoërskool
6. Johan Du Toit Piketberg Hoërskool
7. Cobus Smith Overberg Hoërskool
8. Nicholas Sander Stellenberg Hoërskool
9. Kgaogelo Bopape Horizon International School
10. Zea De Bruyn Reddam House Durbanville
Wes-Kaap wenners:
1. Adri Wessels Curro Durbanville
2. Emil Van Der Walt Jan Van Riebeeck Hoërskool
3. Danielle Kleyn Parel Vallei High School
Gauteng wenners:
1. Kgaogelo Bopape Horizon International School
2. Aldo Van Der Berg Rustenburg Hoërskool
3. AD Kotze Afrikaanse Hoër Seunskool
Vrystaat wenners:
1. Johnny Muller Wilgerivier Hoërskool
2. Handre Venter Sentraal Hoërskool, Bloemfontein
3. Alanis Alvarez Eunice Girls School Bloemfontein

Wes-Kaap finaliste

Agter (van links): Cobus Smith (Hoërskool Overberg), Salmo Cilliers (Hoërskool Stellenbosch),  Chris Langeveldt (Hoërskool Strand), Mia van Rensburg (HMS Bloemhof), Adri Wessels (Curro Durbanville), Jean Weight (Curro Hermanus), Hanse Barnard (Hoërskool Punt).

Voor (van links): Nicolas Sander (Hoërskool Stellenberg), Emil van der Walt (Hoërskool Jan van Riebeeck), Andre Toerien (Hoërskool Rondebosch), Danielle Kleyn (Hoërskool Parel Vallei), Kayla van Rensburg (Hoërskool Parel Vallei), Daniel Gouws (Hoërskool Hermanus), Johan du Toit (Hoërskool Piketberg), Emil Schnabel (Hoërskool Stellenberg).

Foto: Natalie Gabriels Photography

Vrystaat finaliste:

Voor (van links): Jeanine Louw (Jim Fouche Hoërskool), Michiel Kühn (Paul Roos Gimnasium – Michiel het slegs die finale ronde in Bloemfontein kom aflê weens ander verpligtinge), Handré Venter (Sentraal Hoërskool), Hanru du Toit(Hoërskool Sandveld), Megan Nel(Jim Fouche Hoërskool)

Tweede ry (van links): Diana Mouton (Wilgerivier), Alicia Cilliers (Sentraal Hoërskool), Anroné van Tonder (Witteberg), Helaine Louw (Sasolburg Hoërskool), Marisca Stander (Witteberg), Christine Rossouw (Jim Fouche Hoërskool), Chané Nel (Oranje Meisieskool)

Agterste ry (van links): Waldo Reinach (Grey Kollege), Talita Heyns(Oranje Meisieskool), Ettienne Botes (Sentraal Hoërskool), Dawid Cronjé (Durban-Noord Kollege), Johnny Muller (Wilgerivier), Ruan Joubert (Sentraal Hoërskool), Alanis Alvarez (Eunice Girls School)

Foto: Frikkie Kapp

Gauteng finaliste:

Voor (van links): Eljune Kemp (CVO Skool Zoutpansberg), Fransiska Ahrens CVO Zoutpansberg), Kgaogelo Bopape (Horizon International School), Ilze Bellingan (Menlopark Hoërskool), Mieka Mulder, Lebo Mathukwi (Florida Hoërskool).

Middel (van links): Raees Moosa (Horizon High School), Jon  Damian Zylstra (Hoërskool Waterkloof), Michael Dreeckmeier (Hoërskool Waterkloof), Aldo van der Berg (Rustenburg Hoërskool), Neil van der Merwe (Hëerskool Waterkloof), David Grünewald (Hoërksool Linden), Zander Hanekom (Hoërskool Eldorainge), Willem Kurpershoek (Middelburg Hoërskool), Aniska Breedt (Nelspruit Hoërskool)

Agter (van links): Cassie Pelser (Hoërskool Waterkloof), Anton Steyn (Potchefstroom Gimnasium), Adriaan van Wyle Afrikaans Hoër Seunskool) en AD Kotze (Afrikaans Hoër Seunskool)
Foto: Alet Rademeyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *